Kiosken

Bandykiosken ligger i klubbhuset vårt på Plassen. Den er en viktig inntektskilde for Stabæk Bandy. Kiosken er åpen under de fleste kamper, bandyskoletreninger og hver helg når kunstisen er tilgjengelig for publikum. Itillegg vil det være stor aktivitet i kiosken under cupene våre. Kiosken blir drevet av bandyforeldre ut fra en vaktliste, og Anne Jonassen har hovedansvaret for driften.

Dersom noen foreldre ikke har mulighet til å betjene kiosken selv under sin dugnadsvakt er det mulig å kontakte følgende ungdommer som vikar: Foreldre betaler selv vikaren kr.100,- pr. time i tillegg til å sende med dem vaffelrøre. (oppskrift under)

Saga Paulsen 92146707

Erle Vidjeland 902 00 997

Helena Christensen 976 69 798

Oscar Vennevold-Torkildsen  45283170

Aleksander Grøn Knudsen 900 58 958

Christoffer Toset-Apenes  466 33 040

Selma L. Halleraker 468 20 480

 
Instruks Stabæk Bandy Kiosk

For å komme inn døren, benytt kodelås uten kort. Informasjonsskriv med
kode er sendt på mail fra dugnadsansvarlig for hver årgang.
Døren har en smekklås, husk å sette døren i åpen posisjon.
Åpningsrutiner:
Sett ut skiltet med «åpen kiosk»
Hent varer på teknisk rom. Kode er sendt ut i informasjonsskriv. Husk å alltid
ha døren til teknisk rom låst.
Sjekk at det er brus i kjøleskapet, ev. fyll på med mer.
Sett på kaffe, begynn å steke vafler.
Det ligger en perm med kioskinstruks på kjøkkenet. Der står alt du trenger å
vite for å ha dugnadsvakt.

Kaffe:
Kok opp et par kanner kaffe og hell over på TV-kanner. 1 toppet pappkopp
per kaffekolbe. Vann fylles i beholder øverst på kaffemaskinen. Et gult lys
tennes når maskinen er fylt opp med vann. Trykk på knapp ved siden av
lampen og maskinen starter. Den piper ved igangsetting og piper når kaffen
er ferdig laget. Skru av maskinen før du lager ny kanne og gjenta. Lag kaffe
fortløpende etter behov. Tøm kannene for kaffe og skyll dem.
Ikke la platene til kaffetrakter stå på, da kan kannene sprekke.

Pølsekoker:
Indre kammer løftes ut, vann fylles i ytterkammer til mellom min/maks merket
på bakveggen.
Indre kammer settes tilbake og det fylles vann til under risten. Pølsene skal
damptrekkes på rist ikke kokes i vannet.
Ved oppstart settes termostaten på 90 grader.
All vedlikeholdsvarme for pølser er 70 grader- pølsene skal ikke sprekke.
Legg ikke i pølsene før vannet er varmt. Pølsene trenger ca 10 min på rist før
de er ferdige.
Legg bare noen få (2 - 3) pølser oppi til å begynne med og etterfyll
ved behov. 
Husk å dra ut stikkontakten ved stenging

Vaffelsteking:
Bruk litt stekefett i jernet før du starter stekingen, og ved behov. All vaffelrøre
som er til overs, settes i kjøleskapet og merkes med dato. Vaffeljernet
rengjøres etter bruk. 
Husk å dra ut stikkontakten ved stenging

Betaling og oppgjør:

Kiosken er kontantfri. Vi tar kun imot betaling med bankkort eller Vipps:
#77544. Bankterminaler finner du inne på teknisk rom i det blå skapet.
Terminal slås på ved å holde den grønne knappen inne, det tar noen
sekunder før den slår seg på. Tast inn beløp og trykk ok, kunden setter så inn
kort og slår kode/klar. Gjør du feil kan du avbryte ved å trykke på den røde
knappen. Terminal slår seg av selv når ingen benytter den på en stund. Ved
endt vakt skal terminal avstemmes. Trykk på meny og pil deg ned til
avstemming, trykk så på grønn knapp. Avstemmingslappen skal legges i
konvolutt merket med dato i postkassen utenfor kontoret.

Sjekkliste ved endt vakt:
Vinduet i kiosken lukkes
Gardiner trekkes for
Kaffetrakter ledning skal trekkes ut, filter kastes
Pølsekoker ledning trekkes ut, kammer der pølsene ligger tømmes for vann.
Denne skal ikke vaskes med såpe.
Sjokolade, kaffe, bankterminaler, settes inn på teknisk rom
Fyll på med brus i kjøleskapet
Åpne pølsepakker legges i fryseren
Rester av vafferøre merkes med dato og settes i kjøleskap
Benker og gulv vaskes
Vaffejern rengjøres
ev. skitne kluter legges i skittentøyspose
Søppel kastes i kontainer bak tribunen, både søppelkasse på kjøkken, storsal
og ute i gangen
Teknisk rom skal til enhver tid være låst
Se over storsal, rydd stoler, bord, kast søppel og ev. vask bord
Skilt med «åpen kiosk» tas inn
Lys slukkes og dør smekkes igjen

Kontaktperson:
Har du spørsmål under vakten, kontakt Anne Jonassen på 456 61 850
Takk for innsatsen!
 
Vakt under Bandyskoletreningen på torsdager:

Sett på kaffen, kok opp vann til toddy og stek opp store mengder vafler.
Vakt under 11er kamper
Sett på kaffen, og stek opp evt. noen vafler. Er bortelaget langveisfra er det
kanskje også aktuelt med pølser. Hyggelig å kunne tilby noe varmt å spise og
drikke samt muligheten til å kunne sitte inne. Husk at det tar tid før pølsene
blir varme, så sett igang i tide!
Vakt i publikumstiden i helgene
Sett på kaffen, kok opp vann til toddy og stek opp noen vafler. Her må man
vurdere ut fra været og antall folk på isen, hvor mye man skal lage i stand.
Oppskrift på Bandyvafler:
Alle som har dugnadsvakt i kiosken skal ha med seg vaffelrøre.

Følg oppskriften under:


Røren medbringes i melkekartonger, som ikke fylles helt opp.
Overskuddsrøre merkes med dato og settes i kjøleskapet, evt. i fryseren hvis
det er fullt i kjøleskapet. Det er viktig at alle tar med seg vaffelrøre uansett, da
våre cuper forbruker enorme mengder.


6 egg
2 dl sukker
ca 1 kg mel
4 ts bakepulver
2 ts vaniljesukker
2 ts kardemomme
300 g smeltet smør/margarin
2 l melk
Blandes godt og fylles i melkekartonger, gjerne med pose rundt.

Bandyvafler

Stab%E6k-vafler.jpg

 

 

 

 

Kalender

Mars
MTOTFLS
26272829123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket