Årets Stabæk-gutt/jente 2021

Årets Stabæk-gutt/jente er Helene og Morten Marwell-Hauge!

2022-04-07
post@stabaekif.no

Det er knapt mulig å delta i et arrangement eller en trening i regi av Stabæk hvor ikke enten Morten og/eller Helene bidrar. Vi snakker om en tidsepoke på 7-8 år.

 

De har sammen tre flotte gutter som alle er løpere i Stabæk alpint (dvs. Christopher har flyttet videre til Dønski) – hvilket i seg selv imponerende. Helene og Morten bidrar langt utover det som er forventet av oss foreldre. Morten kjører tidtaker på renn, både hjemme og borte. Morten bidrar i bakken både på trening og renn – han har endog egen skreddersydd radiolomme. Morten kjører preppemaskin og scooter i Kolsås. Morten kjører heis i Kolsås. Morten bestiller alt som trengs for hele klubben på Raubergstulen. Det eneste Morten ikke bidrar med er musikk fra speakerbua i rennsammenheng – hans hang til gammel dansebandmusikk er så sær, at der har klubben heldigvis satt foten ned. Morten sitter i styret i aksjeselskapet som eier bakken. Morten sitter i styret i Stabæk Alpin. Morten har hatt så mange tillitsverv i Stabæk at listen blir for lang for å ramse opp her, men flere perioder som oppmann og i styret kan nevnes. Helene er med på sammen måte, men har sitt fokus på skiskolen – som mer et svært viktig økonomisk fundament for klubben og senere for bakken – og for varmestua, som hun driver på en utmerket måte. Og ikke minst – hun holder ut med Morten, noe som jo i seg selv kvalifiserer til en hederspris.

 

Helene og Morten er mer enn ildsjeler – de er så dedikerte at det er vanskelig å se for seg Stabæk alpin uten. De er nærmest Stabæk alpin. Vi har alle mange gode grunner til å hylle dem i dag, med denne prisen – sjeldent har noen fortjent den mer!

 

 

Årets Stabæk-gutt/jente er Helene og Morten Marwell-Hauge!

Kalender

November
MTOTFLS
31123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
2829301234

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket

Til deg som leverer inn lotto eller tippekupong (og noen andre spill)
Nå kan du samtidig støtte klubben i ditt hjerte – du bestemmer selv over en liten andel av tippemidlene gjennom Grasrotandelen!

Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping, hvor du som registrert spiller kan velge ett lag eller én forening som du ønsker å støtte - din Grasrotmottaker. Vi oppfordrer deg til å støtte STABÆK IDRÆTFORENING!

Ved spill hos Norsk Tipping vil inntil 7 % av innsatsen gå direkte til ditt lag eller forening. Merk at
Grasrotandelen ikke på noen måte går ut over innsatsen eller premien din - du blir ikke belastet noe for å være grasrotgiver.

Registrer deg her